Tokoa pitkästä aikaa täälläkin!

Käväsin tällä viikolla eläinkaupassa ennen töihin menoa ja näin tämän ihanan damin! En voinut olla ostamatta! Kyllähän nyt jokainen tyttö tarvitsee pienen pinkin damin! Sehän on kätevä ottaa vaikkapa lenkille mukaan jos vaikka treeni-into yllättää kesken lenkkeilyn.;) (kuvaan näemmä tuli sit myös kuolaläntit mukaan!)

Ostin jo aiemmin tän koirapyyhkeen. Mailiin tuli uutta tokokurssia koskien pitkä litanja sääntöjä sun muuta miten pitää niihin treeneihin valmistautua. Tuli sitten sellainen uusi asia, että koiralle pitää ottaa mukaan joku alusta tai pyyhe jonka päällä tehdään rentoutumisharjoituksia. Kävin sit ostaa pyyhkeen, on helppo ottaa mukaan ja pestä. Olenkin tätä Finlaysonin pyyhettä halunnut jo pitkään, nyt se oli cittarissa alennuksessa joten tästä sitten tuli Elsan "rentoutumispyyhe". Pitää varmaan jo kotona vähän etukäteen harjoitella tätä rentoutumista, luulen että tulee olemaan vähän hankalaa koska Elsa on sellanen virtapiikki ettei toista!

Tokoiltu ollaan viime aikoina aika vähän.. Jotenkin nyt on innostus laantunut, tai tullut vähän kyllästymistä koska on pitänyt pelkästään kotona treenata. Odotan innolla, että päästään taas ohjattuihin niin voisi innostusta taas tulla. Otin tänään mm noutoa ekaa kertaa silleen, että damin luovutus tulee perusasennosta. Aika kömpelöltä toi näyttää kun videolta katsoo.:D Pitkästä aikaa siis otin vähän pätkää videolle, tää on kuvattu vanhalla pokkarilla koska en jaksanut alkaa vaihtamaan järkkäriin objektiivia.


Totesin sen, että vaikka perusasennossa näyttää siltä että Elsan rintakehä on suoraan eteenpäin niin sen takapää taas on ihan vinksallaan.. Pitää nyt alkaa katsomaan myös sitä perää ennenkuin palkkaa. Nyt pitäisi kyllä saada joku tokokärpäsen purasu tms.:P

Kommentit

  1. Eipäs näytä kömpelöltä vaan ihanalta ja innokkaalta meiningiltä! :) Kovasti minua hihitytti tuo Elsan ilme, kun se paikkamakuulta nousi sua vastaan ja sai käskyn mennä takasin maahan. Toisella vaan valkuaiset loistaa ja leuka oli ihan maassa :D Ihana koiruliini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se vähän hämmästy ku ei saanutkaan tulla perään.:D En oo pahemmin tollee ennen kiertänyt sitä paikkamakuussa, mutta nyt ajattelin vähän laittaa haastetta siihen.:) Tänään otin paikkamakuun ja hyppelin ja pompein sen edessä, menin myös sen päälle seisomaan, että Elsa jää mun jalkojen väliin. Hyvin pysy maassa vaikka ilme oli vähän hämmästynyt et mitä mä nyt sekoilen.:D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit