Taas vaihteeksi.. vesitöitä!

Musta tuntuu, että täällä on nyt ollut melkein pelkästään kanakoirien vesitreenejä ja saatte nytkin sellasta! Aluksi ajattelin, että jätän tämän merkinnän väliin, mutta oon niin innossani Elsan edistymisestä, että pakko tulla hehkuttamaan sitä tänne!

Tosiaan nyt pitää käyttää tota erilaisilla rannoilla, että varmasti menee veteen. Nyt sitten randomilla katsottiin kartasta, että tonne varmaan voi mennä ja suunnattiin sinne! Kaislikkoa ja kunnon aaltoja tuulen ansiosta. Just hyvä! Ollaan tähän asti treenattu lähinnä montuilla jossa ei todellakaan ole kuin kiva hiekkaranta ja aalloista ei tietookaan.

Ei muutakuin dami veteen ja koira perässä! Se suuntasi suoraan damille kaislikon läpi, aika hitaasti ekan kerran ja ihmetteli aaltoja. Seuraava kerta olikin sitten jo paljon paljon nopeempi! Suorastaan syöksyi veteen! Ihanaa! Tähän asti se on uusilla rannoilla ensin kierrellyt rannalla ennenkuin suostuu menemään veteen. Nyt kyl alkaa tuntumaan siltä että kyllä se vesikoekin läpi menee! Harmi ettei ole enää treenilintuja joten pitää nyt vain luottaa siihen että kyllä se lintu sieltä vedestä tulee.. Kolmen viikon päästä on koe, kyl ennen sitä vielä treenataan ja jos koe menee hyvin niin sitten hiljennytään näiden vesitreenien suhteen.;)

Meitsi on niin tyytyväinen tuosta tyttelistä!

Sain vihdoinkin aikaseksi ottaa noista kuvista noi typerät kehykset pois!

Kommentit

  1. Tosi hienon näköstä vesityöskentelyä teillä! Meillä opetellaan vasta menemään veteen itse, Pyry osaa kyllä uida, mutta se hetki ku maa loppuu jalkojen alta meinaa olla ylivoimanen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toi hetki meinas meilläkin olla ylivoimainen, mutta kun tarpeeksi jaksaa viedä uimaan niin eiköhän Pyrystäkin vielä tule kunnon vesipeto.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit