Nopeeta toimintaa!

Laitoin eilen Findogsille tilauksen, näyttelypanta, numerolapunpidike ja kaninkarva-dummy. Ne tuli jo tänään postista ja ihan kotiin asti! Aivan mahtavaa toimintaa! Miten voi tulla näin nopeesti?

No kuitenkin.. toi panta on aika löysä, mietin et laskeutuuko se liikaa ja pääseekö koira karkuun. Se on kokoa 45 ja pienempi koko olisi 35 joten luulen, että toi 35 senttinen olisi jo liian pieni. En jaksaisi millään alkaa palauttamaan tuota. Katotaan miten se sitten käytännössä toimii ja ostetaan sit toinen pienempi jos toi on liian iso. Jos tilaisin sen 35 senttisen niin se voisi mahtua ton pään läpi, mutta sitten se ehkä laskeutuisi liian vähän kaulalla.. Huomenna ehkä testaamaan tuota viritelmää, riippuu vähän saanko kyytiä mätsäriin.

Dummysta Elsa oli hyvinkin kiinnostunut! Ei meinannut oikein poseeraminen onnistua koska mieluummin se olis tiputtanut sen lattialle jotta voi enemmän tutkia mikä se on.

Ollaan kopeloitu joka päivä ja nopeaa edistymistä sen suhteen! Eilen otettiin vesityötreenit, meni tosi hyvin nekin. Ensi viikolla jo koe! Muuten en olekaan oikein jaksanut mitään treenata. Mulla oli viime viikko iltavuoroviikko ja nyt tää viikko aamuvuoroa.. oon ollut ihan väsynyt nyt koska ehti jo rytmi kääntyä.

Kommentit

 1. Oho, no tuli tosiaan nopeasti! Nettitilauksissa ikävintä on just aina se, kun tilaa jotakin hienoa ja sitten on niin tuskallista odottaa, että ne tavarat tulevat kotiin saakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin just ton takii viittin mitää netistä tilata, koska olen sellainen tyyppi et haluun kaiken heti jos saan jotain päähän.:D Mutta tuolta tulee varmasti jatkossakin tilattua jos jotain tarvii, yllättävän suuri valikoima niillä muuten on.:)

   Poista
 2. Katoin, et sulle on tullut toinen ihan samannäköinen koira. :---D Toi kuva on aika hämäävä, kun nopeesti vilkaisee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit