Kesäloman treenejä

Jos nyt vihdoin jaksaisi jotain laittaa ylös kesäloman treeneistä. Nyt on ensimmäinen työviikko takana loman jälkeen ja oon kyl ollut tosi väsynyt etten ole jaksanut tätä merkintää tehdä.

Oltiin siis kolme viikkoa kesälomalla. Ensimmäinen viikko oltiin mun vanhempien luona, siellä treenattiin paljon vesityötä, siitä enemmän on tässä merkinnässä. En nyt muista otinko tokoa yhtään. Kai jotain pientä?

Sitten oltiin kaksi viikkoa lapissa. Mökillä ja käytiin myös Norjassa, Elsa jäi Suomeen ku ei jaksettu alkaa säätämään lemmikkipassin kanssa yhden päivän takia. Sitten oltiin vielä viimeinen viikonloppu mun vanhempien luona, käytiin siel mätsärissäkin..

Oli vähän nihkeetä treenata tuol pohjolassa, siel oli sääskiä aivan hirveesti! Paljon enemmän kuin parina viime kesinä. Kerran vain käytiin vesitöitä treenaamassa. Teemu heitti metsään kyyhkyä jota Elsa nouti. Elsa pääsi aika paljon treenaamaan noutojuttuja. Tokoa otin mökillä vain sisällä. Perusasento on mennyt hurjasti eteenpäin, seuraaminenki onnistuu jo aika hyvin ilman imuttamista ja seisomisestaki Elsalla taitaa olla joku haju. Eteenpäin siis ollaan menty aika paljon tokon suhteen!

Elsalle tuli ihan uusi juttukin, nimittäin porot, hevoset ja lampaat! Niitä ihmeteltiin turvallisesti Teemun jalkojen takaa. Pientä vähän meinas pelottaa.:) Ihan hyvä vaan ettei sorkkaeläimet kiinnosta!

Tällanen nopee päivitys kesälomasta. Eihän sitä nyt enää voi muistaa mitä tuli tehtyä, onhan siitä jo viikko.:D

Kommentit

  1. Millä tavalla se lemmikkipassi vaikuttaa? Tai siis eikö koiraa saa vain viedä rajan yli jos rokotukset ja passi on kunnossa (riippuen maasta)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soitin eläinlääkärille tosta ekinokokkilääkityksestä jonka tarvii ku Norjaan menee, sano että se tarvii käydä ottaa Norjassa tai sitten Suomessa useampaan kertaan. Ei jaksettu alkaa säätämään sen asian kans ku saatiin hoitopaikka Elsalle.:) Käsitin että jos sen lääkityksen ottaa Suomessa niin se muistaakseni piti ottaa kolmeen kertaan muutaman viikon välein tai jotain. En ihan tarkalleen anää ees muista.:D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit