Keksippä tähän vaikka otsikko!

Vesityötreenejä pukkaa ja ne etenee tosi hienosti, mutta en nyt tähän jaksa niistä sen enempää selostaa, koska teen myöhemmin sellasen pidemmän koosteen niistä ku tuskin ketään kiinnostaa joka päivä niitä lukea ku nyt ollaan joka päivä niitä juttuja treenattu.

Pakko tulla tänne hehkuttamaan kuinka ihana toi Kille on! Se on niin rauhallinen ja ajattelee mitä tekee, Elsa taas koheltaa vaan menemään yhtään ajattelematta sen enempää. Otin siis tokoa Killen kans pitkästä aikaa! Ihan pikkasen, mutta voi että se on niin helppo poika. Käskin sen sivulle, se vähän oli et mikäs tää nyt olikaan ku ei olla varmaan vuoteen otettu. Ohjasin sitä vähän namilla ja se meni hienosti sivulle. Sit vapautin ja käskin pelkästään suullisesti sivulle, mitä Kille tekee? No menee sivulle! Elsa on sellanen koheltaja et jos sen käskee sivulle ja palkitsee niin toista kertaa se ei sitten tajuukkaa et pitää tehdä sama asia uudestaan. Jotenki niin hidasta Elsan kans. Kille oppi pienenä kaikki uudet käskyt tosi nopeesti, koska se jaksaa keskittyä. Otin Killen kans viel vähän kaukoja, istu-maahan-istu-maahan, meni tosi makeesti! Sit viel luoksari missä se hitaasti löntysteli mun luokse. Voi että tota papparaista! Elsa ja Kille on kyl niin yö ja päivä.:D


Elsan kans jatketaan perusasennon hiomista, pikkuhiljaa ollaan edetty. Se on nyt alkanut vähän itse tarjoamaan sitä, mut menee liian eteen. Palkkaan silti koska Elsalla ei oo tota oma-alotteisuutta paljoo (niinku taas Killellä sitä kyl on!) niin josko se vähän virittelis sitä tarjoamaan itsekin juttuja. Sitten kun toi alkaa sujumaan niin alan viilaamaan et palkkaan pelkästään oikeasta kohdasta. Vähän seisomistaki otettiin Elsan kanssa. Oon nyt vaan vähän sillä mielellä liikenteessä että nyt hinkataan yhtä asiaa kerralla, tietysti välillä niitäki mitä se jo osaa kuten paikkamakuutakin ollaan tänään otettu.


Elsa tänään nouti Teemun kans kyyhkyä, vissiin meni tosi hienosti sekin eikä edes yrittänyt lähteä karkaamaan sen kans. Tosi ihanaa et edistymistä on, aika paljonhan Elsa eri juttuja treenaa ku Teemun kans se opettelee metsästysjuttuja ja mun kans tokoa, tietenkään unohtamatta perustottelevaisuutta.

Tosi paljon Elsa on nyt juossut vapaanakin, aina uimisen jälkeen se on saanut juoksennella vapaana ja purkaa energiaa. Ei ole onneksi jalat vaivanneet *koputtaa puuta*. Alkaa näkymään takajaloissa et lihasta on tullut lisää! Alkaa pikkuhiljaa näyttämään anorektion sijasta sporttiselta.:D

Kommentit

Suositut tekstit