Noutotreenejä sun muuta

Eilen käytiin tuttavien mökillä treenaamassa vesityöjuttuja Elsan kanssa. Mukaan dami ja sorsa. Vähän kyl meni plörinäksi hommat ku vesi tais olla pikkasen liian kylmää Elsalle. Ensin heitettiin dami veteen, haki uimalla oikein nätisti. Sitten perään sorsa, haki senki hyvin paitsi et meinas omia koko linnun.:P Sit sitä ei enää saanutkaan uimaan.:D Se halus vaan kahlata eikä enää halunnut mennä uimaan. En kyl keksi tähän muutaku sen et vesi oli liian kylmää? No pääasia et sorsa tulee vedestä maalle, uskoisin että kyl jatkossakin tuo. Pitää vaan katsoa joku vähän lämpimämpi vesistö sille seuraavaksi koska toi oli sellanen lampi mihin pulppusi lähdevettä ja sehän on aina aika kylmää.


Elsa juoksenteli mökillä vapaana. Se ei syksyn jälkeen olekaan juoksennellut noin vapaasti polvijuttujen takia. Vähän kyl jänskätti et miten käy. Hyvin se kuunteli ja tuli käskystä/pillistä luokse.:)

Oon kyl tosi tyytyväinen tuohon meidän vipperään. Kokoajan se vaan juoksenteli ja tutki metsää mutta silti oli kokoajan kuulolla. Välillä se kyl joutu kissojen ulkohäkkiin (esim kahvittelun ajaksi) ja siel se kaivo järkyttävän kuopan niiden kissojen hiekkalaatikkoon.:D

No kyl se kerran karkasikin, lähti peuran jälkiä pitkin menemään eikä sitä kuulunut eikä näkynyt pitkään aikaan ja piti käydä oikein etsimään sitä. Tuota lukuunottamatta Elsa kyl oli oikein mallikkaasti.:)

Vähän otettiin noutotreeniä maallakin ja myös rantaveteen heittelin damia. On se kyl niin pöljä tuon noudon kanssa. Miten joku voi niin rakastaa jotain noutoa.:D Vaikka damin heittäisi keskelle metsää niin se menee into piukeena hakemaan sitä vaikka joutuukin sitä jonkin aikaa sieltä etsimään.

Elsalle sattu pikkuinen haaveri. Se sukelsi mökin alle ja sieltä kuului hetken päästä vähän vikinää. No polveenhan se oli haavan saanut. Kotona pestiin koko koira ja samalla tuli puhdistettua haavakin. Ei se onneksi näytä ku parin sentin mittaiselta pintanaarmulta eikä kyl oo haitannut koiraa yhtään. Mä jo vähän kerkesin pelästyä ku sattu olemaan juurikin tuossa leikkausarvessa.

Tällä viikolla tokotreenaaminen on jäänyt vähän vähemmälle koska oon ollut koko viikon iltavuorossa ja on tullut laiskoteltua ja nukuttua niin myöhään ettei sitten ole enää oikein kerennyt treenaamaan. Lähinnä perusasentoa ja paikkamakuuta ollaan treenailtu.

Kommentit

  1. Kiva että vesilinnut kelpaa Elsalle...Cara-isosisko saa niistä inhon väristyksiä, ne ovat ihan oksettavia sen mielestä eikä suostu koskemaan. Kanalinnut, rastaat, kyyhkyset sun muut kyllä kelpaa, mutta vesitöissä niitä ei hyväksytä. Siksipä on kokeet jääneet käymättä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil ei oikein muita treenilintuja olekaan ollut niin on ollut pakko laittaa tuo tykkäämään noista.:D Ei se alkuun meinannut vesilintua ottaa suuhun, piti laittaa sukan sisään ja ties mitä virityksiä, mut nykyään ottaa vesilinnun ihan hyvin suuhun.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit