Metsästystoko

Tänään oli UKH:n viimeinen treenikerta, elokuussa sitten taas jatkuu.. Änkesin nyt mukaan kuvaamaan ja muutenkin katsomaan et mitä siel nyt käydään läpi. Aika samaa settiä mitä aiemmillakin kerroilla. En itse asiassa edes paljoo seurannut noita treenejä koska juttelin yhden bretonin omistajan kanssa suurimman osan ajasta.

Elsa on kyl edistynyt tosi paljon luoksepäästävyydessä. Kyl se arkuus siitä pikkuhiljaa häivenee kunhan vaan treenataan enemmän. Pitää nyt kyl katsoa vaikka joku näyttelytreeni koska mätsäreitä ei kesäisin ole pahemmin tarjolla. Niissä tulee sitä kopelointia aina hyvin.

Paikkamakuu oli tosi nättiä. Paikkamakuussa oli häiriöö, ohjaajat heitteli dameja ja ties mitä muuta häiriöö teki ja Elsa pysy maassa.:) Kerran taisi nousta jos oikein muistan.

Luoksari meni näin makeesti!:D Tuli kyl nätisti tuolta takas et ei sentään ihan rällästämään alkanu.:)

Jotain seuraamisharjoitusta ainaki oli, en oikein enää ees muista enkä noita treenejä niin tarkkana ees seurannut ku keskityin juttelemaan muiden kanssa. Noi treenit on sillee hassut et siel on aika paljon "yleisöö". Monen kumppani tulee kans mukaan ja välillä on otettu koko perhe mukaan treenejä katselemaan.:D Että aika rentoo on..:) Aika monelle varmaan sellanen sosiaalinen tapahtuma jonne mennään vaihtamaan kuulumisia muiden seisojaharrastajien kanssa.:)

Elsan isäki oli tuol. Oli kyl tosi nätin näköinen ja ihan samanlainen höseltäjä mitä Elsaki eli ei oo omena kauaksi puusta pudonnut..:P

Elsa pääsi noutamaan fasua. Meni ihan ok. 

Tällanen kuvapläjäys!

Kommentit

Suositut tekstit