Alokasluokka alkeet 5/5

Tänään oli pitkästä aikaa tokoa, jäi joskus tunti väliin niin oltiin nyt korvaavalla tunnilla. Voi että meni niin mahtavasti! Paljon paremmin mitä ennen on mennyt! Oli aika erilainen tunti senki puolesta että meitä oli siellä vain kolme ja yksi niistä meni treenaamaan toiseen tilaan koska sen koira otti liikaa häiriöö meistä eikä sitä kiinnostanut sitten mikään. Sit tällä kertaa siel taustalla soi musiikki, oli muuten oikeesti paljon kivempi treenata kun taustalla soi musiikki eikä iso halli kaikunut. Voi olla että Elsa toimi senki takia paremmin ettei muiden äänet kaikunut koska ennen se meni niistä äänistä vähän haahuilevaksi.

Seuraaminen: aloitettiin seuraamisella. Ennen ollaan vain imutettu ja nyt otettii sillee et välillä nostettii käsi ylös ja sit alas. Sillee ettei se nami ollut siinä nokan edessä kokoajan. Elsa meni tosi nätisti, ajattelin et se alkaa hyppimään sitä nostettua namia, mutta seuraaminen jatkui tosi hyvin kokoajan! Ei olla edes kotona paljoa seuraamista treenattu niin oli kyl positiivinen yllätys. Pitäisikin nyt ottaa enemmän seuraamistreeniä, jotenkin olen nyt viime viikkoina keskittynyt perusasennon hiomiseen ja paikkamakuuseen ja unohtanut kokonaan ton seuraamisen.:D

Paikkamakuu: paikkamakuu meni tosi superisti! Menin aika kauaksi Elsasta ja se makas paikoillaan, välillä kävin palkkaamassa. Kontaktikin pysyi melkein kokoajan! Tässä se toisessa tilassa oleva koira alkoi jossain vaiheessa haukkumaan ja Elsa pysyi maassa, vähän luimisteli korviaan mutta otti myös kontaktia muhun ja kävin palkkaamassa. Olin melko varma että se nousee katsomaan mikä kummitus siel haukkuu ku sitä toista koiraa ei siis näkynyt, pelkkä haukku vain kuului.

Seisominen: seisomista treenattiin kans. Meni tosi hyvin tääkin! Ihan alussa ollaan tässä, mutta huomaa kyl että ollaan kotona treenattu tätäkin.

Pyöriminen: vähän taas takapäänkäyttötreeniä. Vastapäivään menee tosi hyvin koska ollaan viime aikoina treenattu perusasentoa laatikkomenetelmällä. Myötäpäivään on aika kankeaa.:D Vois sitäkin treenata et tulee tasapuolisesti molemmille puolille. Tässä vaan meinaa itsellä mennä pää pyörälle.:P

Hyppy: siis voitteko uskoa, mutta tämäkin meni tosi upeesti! Nyt treenataan vasta sitä että se hyppää hakemaan namin toiselta puolelta eli mitään seisomista ei viel tähän sotketa koska seisominenki on vaiheessa. Tää meni sen verran hyvin et Elsan kohdalla otettiin sitten sitä että kouluttaja anto sille nameja ku Elsa vähän aristeli sitä. En tajua mikä siinä on että näyttelytreeneissä ei ihmistä pelännyt, mut tuota pitää aristaa. Nyt tokotreenien jälkeen joku nainen tuli Elsaa silittämään ja Elsa oli ihan hyvin. Pitää näemmä vieläkin jatkaa tuota kopelointiharjottelua. Lenkilläkin annan vaan kaikkien tulla silittelemään jotka haluu.

Mä ajattelin siirtyä ainakin osaksi leikkipalkkaamiseen koska Elsa tykkää leikkiä mun kans tosi paljon ja saa siitä aina mukavasti virtaa. Kyselinki nyt et miten sillä leikillä käytännössä palkitaan. Oon tehnyt aina välillä niin että jos ollaan pitempiä settejä treenattu niin ollaan lopussa pidetty leikkituokio. Nyt sit ajattelin et vois välillä palkata namilla ja välillä lelulla. Nyt tein tuol treeneis ilman lelua et välillä vähän leikittiin. Elsa on niin ihana kun se villiintyy ihan pienestäkin leikkimisestä ja saa siitä tosi paljon virtaa ja on kuulolla paljon paremmin.

Oli kyl niin mahtavat treenit! Pari viimeistä tokokertaa on ollut niin perseilyä ettei tosikaan. Jotenkin itsekin nyt pääsin mahtavaan fiilikseen, en sit tiedä tarttuko se fiilis musta koiraan vai koirasta muhun. Ihan sama, mutta näytti et Elsallaki oli tosi hauskaa.:D Ainiin, vähän juteltiin tokon jatkuvasta ryhmästä ja ehkä elokuussa sit jatketaan sinne.:)

Kommentit

Suositut tekstit