Alokasluokka alkeet 2/5

Torstaitokot jälleen takana. Nyt tein niin että mentiin sinne junalla niin Elsa sai vähän totuttelua siihenki hommaan. Ollaan vain pari kertaa matkustettu junalla ja neki kerrat olleet kesällä. Ihan hyvin meni ku sinne ekaksi päästiin.. Elsalla on alkanu aivan järjetön vetäminen ku lumien alta on tullut hajuja ja lintuja pörrää joka puolella niin veto on nyt se hittijuttu. Sitä siis nyt koitan karsia pois. Tohon puolen kilsan matkaan asemalle meni aikaa aivan järjettömän kauan ku sai ehkä pari askelta kerrallaan mentyä eteenpäin.

Asemalla Elsa ootti junaa tosi rauhallisen oloisesti. Oon tosi tyytyväinen sillä siel kyl oli porukkaa tosi paljon. Kannoin sen sit junaan ku oli sellanen vanhanaikanen vaunu niin en alkanut nyt ottaa sitä riskiä et se kompuroi niissä portaissa ja saa traumat eikä enää koskaan halua tulla junaan.:D Junassa pidin sitä koko matkan sylissä. Hyvin meni, pää vaan pyöri ku piti nähä kaikki!:D

Perille tullessa oli vähän ikäviä kokemuksia. Se asema on sellases tunnelis ja siel tietenki kaiku junat, joku poika pomputteli palloa siel laiturilla ja jotkut koiratki rähisi keskenään. Ihmisiä oli tosi paljon. Elsa oli ihan tolaltaan.:( En siinä sit ottanu sitä vetokoulutusta ku ajattelin et nyt on pääasia et Elsa saa rauhassa tottua tilanteeseen ilman ylimääräistä sähläystä. Kyl sit taas nätisti hihnassa-treenit jatku ku päästiin asemalta pois.

Kuvat otin kännykän huonolla kameralla siinä välissä ku odotettiin vuoroa hypylle

Elsa oli ihan innossaan ku päästii perille. Oltiin vähän etuajassa niin piti odottaa. Toi vinku ja olisi halunnut jo sisälle.:D Ilmeisesti viimeksi oli tosi hauskaa.;)

Tällä kertaa uusina asioina oli hyppy ja paikkamakuu, muut oli sellasia liikkeitä mitä oli jo viimeksi.

Sivu ja seuraa: tää on samassa vaiheessa ku ennenki, ei oikein edistystä mihinkää suuntaan. Sivulle käsiavulla ja seuraamista imuttamalla. Hitaasti mutta varmasti..

Maahan: tää menee tosi hyvin, mut pitäisi kyl pikkuhiljaa saada se käsiapu pois. No eikai sitä voi ihmeitä odottaa ku ei olla hirveen kauaa maahanmenoa edes treenattu?

Seiso: Elsa on kokoajan kiinni namissa ja tää on tosi hankala opettaa sen takia. Saatii kuitenki vinkki et vapautuksessa heitetään se nami koirasta pois.. Saa nähä jos edettäis nyt tämän kans!

Hyppy: ihan uus juttu. Muutaman kerran hypytettii siitä esteestä, mut ei sen kummempaa viel.:) Hyvin Elsa itsenäisesti lähti hyppäämään. Luulin et tää olis monimutkaisempi juttu.:D Kunhan saatais viel tuo seisominen opetettua niin tässäkin voi edetä.

Paikkamakuu: tätä ollaan aika paljon jo kotona treenattu. Hyvin se jää makaamaan ja ite oon päässyt jo parin metrin päähän koirasta. Itse asiassa nyt vois ottaa tähän myös perusasennon ja sen et vapautetaan perusasentoon.. Nyt vasta tuli mieleen et vois alkaa harjottelee tässä kokonaista liikettä.:D Hyvin hoksottimet toimii!


Ensi viikolla ei ookkaa treenejä koska on helatorstai.

Kommentit

Suositut tekstit