Alokasluokka alkeet 1/5

kuva parin viikon takaa..

Tänään päästiin aloittamaan tokon alokasluokka-kurssi vihdoin ja viimein. Siellä oli meidän lisäksi kolme muuta koirakkoa: riiseni, mustaterrieri ja flatti. Olin alkuun vähän jännittyneenä et miten noiden isojen koirien kans käy ku Elsa niitä vähän lenkillä pelkää, mutta ihan hyvin meni. Varauduin siihen että tuo ei keskity muuhun ku niihin isoihin koiriin, mutta antoi onneksi olla niiden rauhassa.:)

Alkuun oli esittelyt ja näyttää siltä et ollaan kaikki aika tasaista porukkaa, vanhin koira oli 2-vuotias ja ne kaksi muuta oli Elsan kans samaa ikäluokkaa eli n. 1-vuotiaita. Kukaan ei ole ennen tokoa harrastanut joten kaikille oli uusia liikkeitä aika paljon.

Perusasento: perusasento meni hyvin koska ollaan sitä kotonaki treenailtu. Eipä tässä sen kummosempaa, ei ollut mitään korjattavaa koska Elsa osas mennä ihan suoraan. Namiavulla kylläkin treenattiin koska ei toi osaa pelkällä käskyllä tätä.

Seuraaminen: imuttamisella mentiin. Ei olla tätä paljoa ennestään edes treenattu. Elsan takapää alkaa menemään seuraamisessa vinoon ja siihen pitää nyt kiinnittää huomiota. Ei muutaku treeniä treeniä..

Maahan: maahan Elsa meni oikein mallikkaasti, salamannopeasti. Namiavulla tätäki hinkataan koska on aika uusi juttu vielä.

Seisominen: ihan uusi juttu meille, en oo ku näyttelyseisontaa opettanut. Aikamoinen säätäminen on tämän kans ku pitää ite olla salamannopea, mutta eiköhän tämä tästä.

"Takapääharjoitus": tälle en keksinyt mitään oikeaa nimitystä.:D Njoo tää on se et opetetaan koiralle takapään käyttöä siten että koira on ohjaajan edessä ja ohjaaja alkaa pyörimään ympäri paikallaan ja koiran pitää tulla perässä et liikuttaa takapäätä. Elsa osas tämän tosi hyvin vasemmalle koska ollaan treenattu sitä laatikkomenetelmää, mutta oikealle se ei sit osannut yhtään. Täs kävi niin hassusti ku oli viimeinen liike niin Elsa oli jo niin väsynyt et sit se vaan alko seisomaan paikalla ja naama oli niin väsyneen näköinen ettei tosikaan.:D Tais olla aika väsyttävä 45 minsaa mitä tuol oltiin.:)

Oli kyl tosi kiva ensimmäinen tunti ja kotiläksyä tuli aika paljon.:D Ei muutaku treenaamaan nyt oikein urakalla!

Kommentit

  1. Kivakiva! Mukavaa että pääsette taas kaiken sairastelun jälkeen tekemään hauskuuksia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit