Metsästystokoa

Eilen UKH:n tokotreenit. Äh, taas tuntuu niin typerää sanoa noita tokotreeneiksi koska ne on enemmän sellasta yleistä tottelevaisuutta.. no kuitenkin. Änkesin taas mukaan, mut jää viimeiseksi kerraksi ku Elsa ottaa musta vähän häiriöö ja muutenki oli tarkoitus vaan muutaman kerran käydä kattoo et mitä niis tehää ja kui paljon siel on porukkaa. Porukkaa oli taas yli 20, oon tosi yllättynyt et kui paljon siel porukkaa käy, no ainakin näin alkuun. Kesällä varmaan hiljasempaa ku porukat on lomilla ym?

Koirat jaettiin taas kolmeen ryhmään iän mukaan. Elsan ryhmäs tais olla kuusi koiraa.

Kuvat lauantailta ku käytii puistossa treenaa linnun kanssa..

Luoksepäästävyys: tämä meni huomattavasti paremmin ku viikko sitten. Vähän jännitystä viel ilmassa, mutta ei pyrkinyt karkuun tms. Oon tosi tyytyväinen et edistystä on tullut näinki pian.:) Kyl tää tästä, mä meinaan jo pelkäsin et tästä on tullut ihan lopullisesti arkajalka.

Pujottelu: tällanen perus et koirat ja ohjaajat riviin ja vuorotellen pujotellaan koirien läpi ja samalla muut koittaa pitää koiraa istumassa perusasennossa. Tää ei ihan heti onnannut, mut namin voimalla imutuksella sit meniki jo hyvin.

Seuraamishärdelli: porukka kiersi ympyrää niin et koira seuraa ja kouluttaja sano et koska vaihdetaan suuntaa ja koska pysähdytään. Pysähdyttäessä piti koiran istua. Imutusmeininki täski, ihan ok meni.

Luoksetulo: luoksetulossa Elsa ei meinannut alkuun oikein jäädä yksin istumaan ku pelkäs kai et se nyt hylätään? No hyvin se sit tuli luokse ku eka maltto jäädä paikalle istumaan.:) Ei olla pahemmin luoksaria treenattu ku Elsaa ei oo saanu juoksuttaa vapaana. Uskon et tästä tulee nopsaa hyvä.

Paikalla makaaminen: no eihän Elsa mitään paikalla maannut.:D On makaaminen muutenki ihan alkutekijöis.

Ota - irti: tätä itsenäisesti muutaman kerran odottaessa liikkeitä. Meni aika hyvin!

Paukuttelu: oli taas haulikkoammuntaa siel vähän kauempana eikä Elsa meinannut yhtään mitään siitä! Mahtavaa!


Tänään käytiin rokotuksilla. Raukka oli ihan kauhuissaan ku käytii eläinlääkärillä.:( Ostettii myös punkki/öttiäismönjät! Viime kesänä ei oikein tajuttu laittaa, tosin eikai niin pienelle pennulle sellasta olis voinu laittaakaa. Pitää varmaan huomenna iskeä tökötit turkkiin ku punkkeja vissiin on jo.

Oon nyt melkein joka päivä treenannut niitä torstain tokojuttuja, en oikein tiedä onko edistytty kuinka paljon. No treenattu ainakin on. Pitäis saada maahanmenossa käsiapu häivytettyä pois. Pyöriminen sujuu tosi hyvin jo molempiin suuntiin, ehkä se perusasentoki siitä alkaa hahmottumaan ku tuo alkaa hahmottamaan omaa takapäätä.:D Mietein et vois kattoo viikonlopulle jonku mätsärin, hirvee kuume nyt taas kaikkeen koiratoimintaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit