Helatorstain tokoilut


Tänään ei ollut tokon alkeistuntia joten suuntasin sitten Agimestaan tokoilemaan. Siel ei ollut meidän lisäksi ku labbis Saimi ja hänen emäntänsä.

Aikamoista säätämistä oli alkuun ku otin Teemun mukaan kuskiksi ja kuvaamaan. Elsa tietty alkuun kyttäs Teemua, kai se luuli et se lähtee pois jos sitä ei vahdi. No päästiin onneksi sit kuitenkin vauhtiin ja ihan ok treenit tuli. Lopuksi suju jo tosi hyvin. Otin aika paljon paikkamakuuta, Elsa ennakoi lopussa istumisen kanssa. Kotona se ei oo koskaan ennakoinut. Pitää tarkkailla tilannetta.. Seuraamista otettii myös aika paljon koska siihen oli hyvä mahdollisuus, kotona ei ole hirveesti tilaa seurata ja ulkona taas pitää säätää ton hihnan kans niin meinaa hermot mennä.


Onneksi meillä on nyt se alkeiskurssi koska Elsa ei meinaa hallissa oikein olla oma itsensä. Ennakoi, meinaa haahuilla ym. Seuraavalla kerralla pitää kyl ottaa joku lelu mukaan niin vois saada itsestä enemmän mielenkiintoisen ettei tolle tuu edes mieleen lähteä haahuilemaan.;)

Kommentit

  1. Voi, ihana Elsa! :) Rillalla ei taas kotona oo sama draivi päällä kuin hallissa. Hallissa/oikeasti treenatessa se tekee täysillä, mutta kotona ei selvästikään jaksa ottaa juttuja tosissaan vaan juurikin haaluilee eikä keskity. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha.:D Elsa alkaa heti haahuilemaan ellei oo ihan kokoajan jotain äksöniä (paitsi kotona kyl jaksaa oottaa ja keskittyä).:D Varmaan myös se vaikuttaa ku toi oli vasta kolmas treenikerta hallissa niin siel on niin paljon hajuja sun muuta mielenkiintoista ettei malta olla ihan kympillä mukana. Mut tosiaan ens kerralla otan lelun mukaan jos se auttaisi.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit